Landing Guest

Mirësevini në “Panairin e 4-të të Universiteteve Franceze në Kosovë”

Krijo llogarinë tënde dhe regjistrohu qysh tani!

Eshtë falas dhe me qasje për të gjithë… do të mund të takoni virtualisht përfaqësues të 30 institucioneve franceze të arsimit të lartë dhe degëve të tyre frankofone në Ballkanin Perëndimor dhe t’u bëni pyetje mbi procedurat dhe mundësitë e mobiliteteve(studime jasht vendit), të shkarkoni broshurat e tyre, të shikoni videot e tyre dhe të ndiqni konferencat.

Vizitë të këndshme!

08.12.2021 10:00 – 18:00